vibukh-u-bagatopoverkhivtsi-v-kiyevi-politsiya-pokazala-video-pershikh-khvilin-pislya-tragediyi

Вибух у багатоповерхівці в Києві: поліція показала відео перших хвилин після трагедії

 • 1321105 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Столична поліція опублікувала відео з бодікамер патрульних, які прибули на місце вибуху газу в багатоповерхівці у Дніпровському районі, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні вночі на лінію 102 надійшло повідомлення про вибух у багатоповерхівці на вулиці Андрія Малишка. Ймовірно, стався витік газу. За лічені хвилини охоронці порядку декількома екіпажами прибули на виклик. Поліцейські огородили місце події й одразу розпочали виводити мешканців, а також встановлювати власників припаркованих у дворі автомобілів, щоб забезпечити безперешкодний проїзд авто ДСНС та швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні

Зазначається, що разом із рятувальниками інспектори евакуювали та передали медикам декількох потерпілих, а надзвичайники приборкали полум'я. Надалі встановленням всіх обставин події займатимуться слідчі Дніпровського управління поліції.

Доповнення

За попередньою інформацією, вибух стався в результаті витоку газу в одній з квартир. Відомо про шістьох постраждалих. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що пошуково-рятувальна операція триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у багатоповерхівці в Києві: з-під завалів будинку дістали ще одне тіло - загиблої жінки

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі