vchora-blyzko-30-cholovikam-vidmovyly-u-vyizdi-za-kordon-cherez-vidsutnist-viiskovo-oblikovoho-dokumenta

За добу близько 30 чоловікам відмовили у виїзді за кордон через відсутність військово-облікового документа

 • 23072 переглядiв

За минулу добу 28 чоловікам відмовили у виїзді за кордон через відсутність військово-облікового документа. Кількість таких відмов щодня зменшується, а пасажиропотік на кордоні зростає до 130 тис. осіб за добу у вихідні.

Поступово, з кожним днем кількість відмов в перетині кордону чоловікам через відсутність військово-облікового документа падає. За минулу добу 28 осіб отримали відмову у перетині кордону через відсутність документа. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Кількість відмов, до прикладу 17 липня була на рівні 87 осіб, які не мали військово-облікового документа…Але поступово, з кожним днем кількість відмов через відсутність військово-облікового документа падає і за минулу добу 28 осіб отримали відмову у перетині кордону через те, що не мали військово-облікового документа,

- розповів Демченко.

Окрім того, він повідомив, що частка перетинів кордону на виїзд та на в'їзд в Україну чоловіками не збільшується суттєво.

"Основна категорія тих хто перетинає кордон – це жінки, діти, люди похилого віку, іноземці. Але загалом за літній період, починаючи з червня звісно пасажиропотік зріс значно. Зараз у вихідні він досягає десь 130 тис. осіб за добу в обох напрямках, в будні це до 120 тис. осіб", - сказав Демченко.

Доповнення

З 17 липня наявність військово-облікового документа при перетині кордону обов’язкова для всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Документ може бути як паперовий, так і в електронній формі.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 22 липня: долар незначно виріс у ціні

     • 14233 переглядiв