ukenru
vbyvstvo-pidlitka-na-stantsii-funikulera-sud-obyratyme-pidozriuvanomu-zapobizhnyi-u-zakrytomu-rezhymi

Вбивство підлітка на станції фунікулера: суд обиратиме підозрюваному запобіжний у закритому режимі

 • 22785 переглядiв

Суд задовольнив клопотання адвоката правоохоронця, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера, про обрання запобіжного заходу у закритому режимі

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання адвоката правоохоронця, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, про обрання запобіжного заходу у закритому режимі, передає УНН

"Задовольнити клопотання адвоката проводити судове засідання в закритому режимі", - сказала суддя.

Також суддя оголосила перерву на 40 хвилин.

Адвокат підозрюваного клопотав про проведення засідання у закритому режимі через погрози підозрюваному та його рідним.

"Оскільки дуже великий негатив в ЗМІ. Причому негатив настільки серйозний, що погрожують, збираються вбивати не тільки Артема ( підозрюваного - ред.), але його родичів, близьких, знайомих", - заявив адвокат.

Також адвокат попросив оголосити перерву для того, щоб надати час йому ознайомитися з документами, новими документами, які прокурор долучила до матеріалів клопотання про обрання запобіжного заходу.

Доповнення

Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу для правоохоронця у вигляді тримання під вартою.

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

В ДБР повідомили, що правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини. У справі є семеро свідків, які дають свідчення. В ДБР підтвердили, що чоловік був напідпитку.