vbyvstvo-farion-zakhyst-pidozriuvanoho-podav-apeliatsiiu-shchodo-obranoho-zapobizhnoho-zakhodu

Вбивство Фаріон: захист підозрюваного подав апеляцію щодо обраного запобіжного заходу

 • 10277 переглядiв

Ігор Сулима, єдиний адвокат підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, подав апеляцію на ухвалу суду про тримання під вартою без застави. Він просив суд про м'якший запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Адвокат підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, Ігор Сулима подав апеляцію на ухвалу суду про запобіжний захід.  Про це адвокат повідомив Суспільному, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що чоловік подав апеляцію на ухвалу суду про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави.

Окрім того, Сулима спростував інформацію, яку полишили в соцмережах, що до справи залучені й інші адвокати.

Я мушу це заперечити й повідомити, що я єдиний адвокат підозрюваного. Зі мною уклали контракт, про інших захисників у справі не йдеться

- наголошує Сулима. 

Доповнення

Під час засідання адвокат попросив суд про м’якший запобіжний захід, а саме — цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу захисту.

Аргументував це тим, що "ще не проведена жодна експертиза, яка б ідентифікувала мого підзахисного з тою особою, яку бачила вся країна на фотознімках".

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Згодом, 25 липня, у Дніпрі затримали 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до вбивства мовознавиці. Наступного дня, правоохоронці повідомили про підозру 18-річному Вячеславу Зінченку у вбивстві Ірини Фаріон. 

Також суд відправив хлопця під варту на 2 місяці без можливості внесення застави. 

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі