vbyvstvo-farion-advokat-pidozriuvanoho-obitsiaie-oskarzhuvaty-zapobizhnyi-zakhid

Вбивство Фаріон: адвокат підозрюваного обіцяє оскаржувати запобіжний захід

 • 15596 переглядiв

Захисник Вячеслава Зінченка оскаржить рішення суду про запобіжний захід. Адвокат просив про домашній арешт, аргументуючи відсутністю експертиз, що ідентифікують підозрюваного.

Адвокат підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Вячеслава Зінченка буде подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу. Про це адвокат Ігор Сулима заявив після судового засідання, повідомляє "Ми-Україна", передає УНН.

Деталі 

Так, звичайно, будемо подавати (апеляцію -ред.) 

- заявив Сулима. 

А втім, адвокат не став говорити, коли подаватимуть апеляцію. Так, на уточнювальне запитання "Коли?", Сулима відмахнувся та пообіцяв повідомити про це окремо.

Доповнення

Під час засідання адвокат попросив суд про м’якший запобіжний захід, а саме — цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу захисту.

Аргументував це тим, що "ще не проведена жодна експертиза, яка б ідентифікувала мого підзахисного з тою особою, яку бачила вся країна на фотознімках".

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Згодом, 25 липня, у Дніпрі затримали 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до вбивства мовознавиці. Наступного дня, правоохоронці повідомили про підозру 18-річному Вячеславу Зінченку у вбивстві Ірини Фаріон. 

Також суд відправив хлопця під варту на 2 місяці без можливості внесення застави. 

Володимир Омельченко

Суспільство

Популярні

Новини по темі

З початку року в Україні з'явилося 53 нові патронатні родини

 • 16613 переглядiв