vaks-zaochno-areshtuvav-zhevaho-u-spravi-eksholovy-verkhovnoho-sudu

ВАКС заочно арештував Жеваго у справі ексголови Верховного Суду

 • 12570 переглядiв

Вищий антикорупційний суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді арешту Костянтину Жеваго, власнику групи "Фінанси та Кредит", якого підозрюють у наданні неправомірної вигоди голові Верховного Суду та суддям цього суду.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід власнику групи "Фінанси і кредит" Костянтину Жеваго, який є підозрюваним у справі ексголови Верховного Суду, у вигляді заочного арешту. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Як стало відомо УНН з власних джерел мова про олігарха Костянтина Жеваго.

10 липня 2024 року слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою власнику групи "Фінанси і кредит", підозрюваному у наданні неправомірної вигоди Голові та суддям Верховного Суду (ч. 4 ст. 369 КК України)

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після затримання підозрюваного та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя розв'яже питання про застосування цього запобіжного заходу.

Зауважимо, що особа на момент вчинення злочину і на теперішній час знаходиться на території Французької Республіки

- інформує САП.

Доповнення

Прокурори САП та детективи НАБУ повідомили про підозру у наданні неправомірної вигоди Голові та суддям Верховного Суду власнику групи "Фінанси і кредит". Дії особи кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК України.

Справа Князєва-Жеваго: про розвиток подій, хабар та фігурантів16.05.23, 18:33 • [views_349605]

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Норвегія передасть Україні 6 винищувачів F-16

     • 23896 переглядiв