ukenru
vaks-prodovzhiv-grimchaku-zapobizhniy-zakhid-do-13-kvitnya

ВАКС продовжив Гримчаку запобіжний захід до 13 квітня

 • 14717 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Сьогодні, 13 лютого, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання прокурора щодо продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту ексзаступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрію Гримчаку, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби ВАКС.

Як повідомили у суді, підозрюваному також продовжено строк дії обов’язків на два місяці, тобто до 13 квітня 2020 року включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антикорупційний суд звільнив з-під варти Гримчака

Як повідомляв УНН, 14 серпня затримали Юрія Гримчака і його “помічника”. Затримання відбувалося у межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.190 КК України (шахрайство). У НАБУ повідомляли, що затримали чиновників “на гарячому” під час отримання частини коштів в розмірі 480 тис. дол.

За даними слідства, зазначені особи нібито за вчинення ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн дол.

Українські Національні Новини

Політика