ukenru
vaks-prodovzhiv-diyu-protsesualnikh-obovyazkiv-pokladenikh-na-ekssluzhbovtsya-gpu-scherbinu

ВАКС продовжив дію процесуальних обов’язків, покладених на ексслужбовця ГПУ Щербину

 • 10650 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив запобіжний захід у вигляді процесуальних обов’язків, покладених на колишнього начальника Головного слідчого управління ГПУ Ігоря Щербину. Про це журналісту УНН повідомила керівник відділу комунікацій у Вищому антикорупційному суді Олеся Чемерис.

"Так, підозрюваному продовжили покладені на нього обов’язки до 2 березня", - повідомила Чемерис.

Куму колишнього директора ДБР Романа Труби Ігорю Щербині продовжили обов'язки до 2 березня. Носитиме браслет і буде без паспортів, а також виконуватиме інші обов'язки. Його нібито спільнику - Валентину Шевченку теж продовжили обов'язки до цієї дати, проте без браслету.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд залишив без змін запобіжний захід колишньому начальнику Головного слідчого управління ГПУ Ігорю Щербині.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд арештував колишнього службовця ГПУ, "праву руку" директора ДБР Романа Труби Ігоря Щербину з альтернативою внесення застави у розмірі понад 2 млн грн.

Згодом експосадовець ГПУ вніс заставу, після чого на підозрюваного було покладено низку обов’язків.

Також повідомлялося, Ігорю Щербині, який за 150 тис. доларів "обіцяв" закрити справу проти столичного забудовника, повідомлено про підозру. Раніше посадовця було затримано у Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП