ukenru
vaks-priznachiv-do-rozglyadu-spravu-spivrobitnika-sbu-vikritogo-na-khabari

ВАКС призначив до розгляду справу співробітника СБУ, викритого на хабарі

 • 10720 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті справу щодо співробітника СБУ, обвинуваченого в одержанні 50 тис. доларів хабара. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"За результатами підготовчого засідання, судом прийнято рішення про призначення вказаної справи до розгляду по суті. Засідання призначено на 25 листопада 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними слідства, перебуваючи на посаді оперуповноваженого Вишгородського міжрайонного відділу ГУ СБУ в місті Києві та Київській області, чоловік запропонував співзасновнику підприємства, у якого під час обшуку було вилучено обладнання, вчинити вплив на слідчого у кримінальному провадженні для повернення цього обладнання. За такі "послуги" співробітник СБУ зажадав від підприємців 50 тис. дол.

Окрім цього, слідством встановлено, що при цьому, обвинувачений неодноразово висловлював вимоги про періодичну передачу йому неправомірної вигоди за невтручання в здійснення господарської діяльності даного підприємства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП