ukenru
v-zaporizhzhi-strilyali-v-aktivista-avto-yevro-sili

В Запоріжжі стріляли в активіста "Авто Євро Сили"

 • 7538 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Напередодні Нового року у Запоріжжі двоє невідомих кидали піротехнікою по автомобілях. Один з власників авто зробив їм зауваження. У відповідь один з лиходіїв вистрілив у чоловіка, а потім вдвох почали його бити. Потерпілий виявився одним з керівників громадської організації “Авто Євро Сили“ Запоріжжя. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію Запоріжжя.

“Поліцейські встановили, що біля будинку по вулиці Новокузнецькій в місті Запоріжжя невідомий кинув піротехнічний засіб петарду, яка вибухнула біля автомобіля місцевого мешканця. Коли останній зробив зауваження чоловікові, між ними виник конфлікт. В результаті якого зловмисник, продовжуючи свої хуліганські дії, наніс тілесні ушкодження власникові авто. Після чого нападник дістав пістолет та здійснив декілька пострілів у бік останнього, влучивши при цьому у ногу потерпілого. Після цього правопорушник сів до автомобіля, в якому знаходився його товариш та обидва чоловіки поїхали з місця вчинення злочину”, - йдеться у повідомленні поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розлючений двірник стріляв по безпритульних

Згодом поліція знайшла транспортний засіб, на якому зник підозрюваний, у дворі будинку по вулиці Стешенка. А через деякий час оперативники встановили й особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився житель Запоріжжя 1981 року народження.

Наразі нападника затримано, в нього вилучено пістолет. Йому загрожує покарання у вигляді до семи років позбавлення волі.
Зараз потерпілий перебуває у лікарні, його прооперовано, загрози життю немає. 

Як повідомляв УНН, п'яний чоловік вистрілив із мисливської рушниці у підлітка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП