ukenru
v-yevropeyskiy-solidarnosti-zaklikali-nardepa-yatsenka-sklasti-mandat

В "Європейській солідарності" закликали нардепа Яценка скласти мандат

 • 497969 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Перший заступник голови Черкаської облради та колишній бранець кремля Роман Сущенко закликав народного депутата Антона Яценка скласти мандат. Про це він заявив у коментарі УНН.

Деталі

Сущенко зазначив, що оцінку діяльності Яценка вже мали б надати виборці та правоохоронці, адже нардеп давно відомий причетністю до різних корупційних схем.

Цитата

“Черкаська обласна організація "Європейської Солідарності" має чудову пам’ять, поіменно знає політичних флюгерів, невдах-схематозників, корупціонерів місцевого та національного розливу. Ми позбавлені сумнівів та ілюзій ким є народний депутат Антон Яценко. Виборці та слідчі давно мали надати оцінку його діяльності. Черкащани добре знають політичну біографію Яценка, його "перевзування" з партії в партію, діяльність на окрузі. На жаль, у часи Януковича частина депутатів пішла на угоду з власною совістю та обміняла опозиційні лави на теплі грошовиті місця, преференції для власного бізнесу, можливості для тендерних маніпуляцій. Про спокуси Антона Яценка добре знають виборці, більше – правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконне збагачення: у САП підтвердили відкриття кримінальних справ проти нардепа Яценка

Подальша невтомна праця згаданого досвідченого діяча, чесність і моральність якого очевидна, постійно перебуває у нашому полі зору, під пильною політичною увагою, без шансів спокуси отримувати неправомірну вигоду для себе, нових-старих тимчасових соратників, а також дій, які шкодять безпеці України під час війни. (...) Я та мої однодумці закликаємо Антона Володимировича Яценка зробити раціональний і гідний вчинок – скласти мандат народного депутата”, – заявив Роман Сущенко.

Нагадаємо

З початком повномасштабної війни народний депутат Антон Яценко зник з Черкаської області, від якої він пройшов до парламенту. Не бачили його і у Верховній Раді. Зокрема, він пропустив голосування за введення режиму воєнною стану в Україні. Його зникнення пов’язують з приїздом в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сам себе помножив на нуль": черкаський політик розповів, чому нардеп Яценко втратив монополію на владу в Умані

Повернувшись на Черкащину, нардеп розгорнув активну боротьбу проти місцевої влади, у тому числі голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця. Яценко почав ініціювати проти нього кримінальні справи, звинувачуючи Табурця у різних злочинах, зокрема в хабарництві. 

На захист Табурця стали місцеві депутати, а сам військовий губернатор подав до суду позов проти Яценка щодо захисту честі й гідності.

Українські Національні Новини

Політика