v-povitrianykh-sylakh-zsu-prokomentuvaly-informatsiiu-pro-defitsyt-raket-ppo

В Повітряних силах ЗСУ прокоментували інформацію про "дефіцит ракет ППО"

 • 19505 переглядiв

Україна потребує більше ракет і систем протиповітряної оборони, щоб ефективно протистояти потужному російському ворогу. На війні ніколи не буває достатньо вогневої потужності, заявив речник командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

На війні ніколи не буває достатньо засобів вогневого ураження і проти такого ворога Україні необхідно більше ППО - так речник командування Повітряних Сил ЗСУ  Ілля Євлаш прокоментував інформацію про "дефіцит ракет ППО" в Україні, повідомляє УНН.

Деталі

"Я не хотів би називати кількість, але звичайно що на війні ніколи не буває достатньо засобів вогневого ураження. І звісно, що проти такого кількісного, чисельного  і потужного противника нам необхідно більше ракет і засобів протиповітряної оборони", – зауважив речник командування Повітряних Сил Ілля Євлаш.

Доповнення 

Також Євлаш повідомив, що результати досліджень експертами уламків ворожих дронів дають змогу силам ППО більш ефективно відбивати повітряні атаки. 

Російські балістичні ракети: що є у ворога та чим це збивати 28.03.24, 15:27

Нагадаємо

16 березня The Telegraph писало, що Україна вже до кінця березня може вичерпати запас ракет для протиповітряної оборони своїх міст. 

Популярні

Новини по темі

У Харкові вибухи, окупанти завдають ударів по регіону

 • 22295 переглядiв