v-okupovanomu-krymu-zafiksovano-rizke-zrostannia-zakhvoriuvanosti-na-kyshkovu-infektsiiu

В окупованому Криму зафіксовано різке зростання захворюваності на кишкову інфекцію

 • 13806 переглядiв

У Криму зафіксовано зростання захворюваності на кишкові інфекції на 20-30%, у Севастополі - на 50-60%. Росспоживнагляд попереджає про підвищені ризики зараження в разі недотримання гігієни та вживання сирої води.

Число випадків захворювання порівняно з 2023 роком становило 20-30%. У Севастополі - 50-60%. Пише УНН з посиланням на Telegram-канал Крим.Реалії.

Деталі

В окупованому Криму і Севастополі зростає захворюваність на кишкову інфекцію. Зростання захворюваності на гострі кишкові інфекції та ентеровірусну інфекцію на півострові зафіксовано Росспоживнаглядом (федеральною службою з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини).

Порівняно з 2023 роком становив 20-30%, а в Севастополі - 50-60%, ризики зараження підвищуються, якщо нехтувати особистою гігієною і пити сиру воду, йдеться в повідомленні. Напередодні Центр національного опору з посиланням на лист зі зламаної хакерською групою «Кібер Опір» пошти одного зі співробітників підконтрольного росії МОЗ Криму повідомляв, що в Криму зафіксовано спалах захворювання на холеру.

В столице существенно растет заболеваемость коронавирусом - КГГА29.07.2024, 16:00

Популярні

Новини по темі