v-okupovanomu-krymu-u-raioni-ozera-donuzlav-pislia-nichnykh-vybukhiv-zafiksovano-pozhezhi-povidomliaiut-pro-naslidky-u-myrnomu

В окупованому Криму у районі озера Донузлав після нічних вибухів зафіксовано пожежі, повідомляють про наслідки у Мирному

 • 40708 переглядiв

У районі озера Донузлав в окупованому Криму зафіксовано пожежі після нічних вибухів. рф заявляє про знищення 33 дронів над Кримом та 10 безпілотних катерів у Чорному морі.

У тимчасово окупованому Криму у районі озера Донузлав, де сьогодні вночі лунали вибухи, зафіксовано пожежі, є наслідки вибухів у Мирному, повідомляє телеграм-канал "Крымский ветер", пише УНН.

Деталі

У районі озера Донузлав, де сьогодні вночі лунали вибухи, зафіксовано пожежі, повідомляє моніторингова група телеграм-каналу.

У Мирному, як вказано, було не лише голосно, а є й наслідки вибухів.

мо рф стверджує, що її черговими засобами ППО "знищені" та "перехоплені" 33 БпЛА над тимчасово окупованим Кримом. А також два - в росії, над брянською областю.

Також мо рф заявило, що черговими вогневими засобами "в акваторії Чорного моря знищено десять безекіпажних катерів, що прямували в напрямку Кримського півострова".

Окупанти встановили велику кількість вогневих точок на пляжах у Криму - "АТЕШ"17.07.24, 15:21

Популярні

Новини по темі

Відновлено рух поїздів на "зеленій гілці" метро в Києві

 • 17759 переглядiв