v-odesi-zitknulysia-avtomobil-riatuvalnykiv-ta-vantazhivka-troie-postrazhdalykh

В Одесі зіткнулися автомобіль рятувальників та вантажівка: троє постраждалих

 • 18669 переглядiв

На перехресті в Одесі автомобіль ДСНС зіткнувся з вантажівкою. Постраждали водії обох транспортних засобів та жінка-пішохід, усі троє доставлені до лікарні з травмами.

В Одесі близько восьмої години неділі, 4 серпня, на перехресті вулиць Троїцької та Рішельєвської автомобіль ДСНС потрапив в ДТП з вантажівкою. До лікарні з різними тілесними ушкодженнями доставлені 28-річний водій пожежної машини, 40-річний водій вантажівки та 50-річна жінка. Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Одеській області, передає УНН.

Деталі

"Одеські поліцейські працюють на місці зіткнення продуктової вантажівки та автомобіля ДСНС. Автопригода сталася сьогодні, 4 липня, близько восьмої години на перехресті вулиць Троїцької та Рішельєвської. Постраждали водії обох транспортних засобів та жінка, яка стояла на узбіччі. Попередньо слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області встановила, що зіткнення автівок сталося, коли рятувальники їхали на виклик з увімкненою сиреною та проблисковими маячками з боку вулиці Рішельєвської на червоне світло світлофора, а водій продуктової вантажівки – з боку вулиці Троїцької на зелене світло. Унаслідок зіткнення автівки відкинуло на узбіччя, де в той час перебувала пішохідка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок аварії до лікарні з різними тілесними ушкодженнями доставлені 28-річний водій пожежної машини, 40-річний водій вантажівки та 50-річна жінка. Їм надається медична допомога. Керманичі будуть перевірені на стан спʼяніння.

Поліцейські встановлюють повні обставини події, після чого їй буде надана правова кваліфікація.

Нагадаємо

На Рівненщині авто врізалося у бетонний стовп. Відтак водій загинув, а вагітна пасажирка була госпіталізована. 

Павло Башинський

Суспільство

Популярні

Новини по темі

На війні загинув ексдепутат Чернівецької міської ради

 • 28396 переглядiв