ukenru
v-odesi-zatrimali-narkodilera-z-dnipropetrovschini

В Одесі затримали наркодилера з Дніпропетровщини

 • 15054 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 13 вересня. УНН. Правоохоронці Одеси затримали 32-річного жителя Дніпропетровської області, який збував особливо небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовин на території міста. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"Під час санкціонованого обшуку у орендованій ним квартирі було виявлено та вилучено 6 пістолетів, 2 глушника до них, бойова граната із запалом, 38 бойових набоїв і 52 набої травматичної дії, 60 грамів кокаїну, 2 грами амфетаміну, 1 кілограм марихуани обладнання для фасування та вживання наркотиків. Крім того, зловмисник в одній з кімнат орендованої квартири обладнав міні-лабораторію по вирощуванню нарковмісних рослин", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє службовців Нацгвардії збували у військовій частині амфетамін 

Дії правопорушника кваліфікували за декількома статтями Кримінального кодексу України: за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч.1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Вилучені предмети направлено на експертне дослідження. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, росіянин-нелегал у Кіровоградській області вирощував плантацію марихуани

Українські Національні Новини

Кримінал та НП