ukenru
v-odesi-zaminuvali-26-ditsadkiv-budivlyu-sudu-ta-oblasnoyi-prokuraturi

В Одесі "замінували" 26 дитсадків, будівлю суду та обласної прокуратури

 • 11711 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. В Одесі правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування закладів дошкільної освіти, суду та прокуратури. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Одеській області, предає УНН.

"Інформація про те, що заміновані 26-ть дитячих садків у Приморському, Малиновському та Суворовському районах міста, Малиновський районний суд Одеси та будівля Одеської обласної прокуратури надійшла на електронну адресу поліції сьогодні о 10:30", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що на усі об’єкти скеровані вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції.

Нагадаємо, на Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування нічного клубу. За скоєне 33-річному місцевому жителю загрожує до шести років позбавлення волі.

Додамо, повідомлення про подібні "замінування" з'являються досить часто. Так, наприкінці грудня 2020 року у столиці поліція проводила перевірку через повідомлення про “замінування” 5 великих закладів торгівлі - торгового центру та супермаркетів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП