v-odesi-vidbuvsia-forum-kraftovyi-biznes-odeshchyny-mistsevi-pidpryiemtsi-predstavyly-unikalni-produkty

В Одесі відбувся Форум "Крафтовий бізнес Одещини": місцеві підприємці представили унікальні продукти

 • 58815 переглядiв

58 крафтових виробників Одещини представили свою продукцію на форумі в рамках програми "Зроблено в Україні". Захід став майданчиком для співпраці та обговорення перспектив розвитку крафтового бізнесу в регіоні.

9 серпня 2024 року в Одесі пройшов Форум "Крафтовий бізнес Одещини". Захід організований Одеською обласною військовою адміністрацією за спонсорської підтримки "УКРСИББАНК" та "Lifecell".

В рамках державної програми "Зроблено в Україні", ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, форум зібрав 58 крафтових виробників з усієї області. Вони продемонстрували свої найкращі продукти та товари, створені щоденною працею і натхненням.

Серед експонатів Форуму були ексклюзивні крафтові вина і пиво, вишукані равлики, сир і бринза, м’ясні снеки, мед і солодощі на його основі, а також сувеніри і вироби декоративного мистецтва. Гості мали можливість не лише оцінити смак продукції, а й познайомитися з її виробниками, дізнавшись історії створення кожного нашого бренду.

Окрім гастронасолоди Форум став справжнім майданчиком для знайомства і співпраці. Торговельні мережі, представники ресторанного і туристичного бізнесу мали змогу познайомитися і відкрити для себе нові можливості для співпраці. Також учасники змогли обговорити законодавчі аспекти ведення крафтового бізнесу та отримати корисні поради щодо залучення фінансування для розвитку своїх справ.

Онлайн-участь у заході взяла заступник Міністра економіки України Юлія Бігун. Вона розповіла про перспективи просування українських крафтових брендів як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках в рамках програми "Зроблено в Україні".

Форум продемонстрував, що крафтовий бізнес Одещини має величезний потенціал і здатен не лише задовольнити найвибагливіших споживачів, але й суттєво сприяти економічному розвитку регіону. Віримо, що продукція наших крафтярів скоро з’явиться на полицях магазинів, а купуючи українське, ми підтримуємо вітчизняну економіку і захисників на передовій.

Купуй українське — підтримуй своїх!

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    Дешевих яблук не буде і в новому сезоні - прогноз

     • 26601 переглядiв