ukenru
v-ispaniyi-avtomobil-na-velikiy-shvidkosti-vletiv-u-bar-desyat-lyudey-vazhko-poraneni

В Іспанії автомобіль на великій швидкості влетів у бар: десять людей важко поранені

 • 24511 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У регіоні Коста-дель-Соль в Марбельї (Іспанія) невідомий чоловік 30-ти років на великій швидкості в'їхав в бар, розташований недалеко від пляжу. Близько десяти людей отримали важкі поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

Цитата

"Автомобіль врізався в людей, що сиділи на терасі бару на Коста-дель-Соль в Марбельї, близько десятка людей отримали поранення. Поліція розслідує інцидент", - пише видання.

Деталі

Згідно з інформацією, інцидент стався в середині дня. Коста-дель-Соль користується великим попитом серед туристів. Відзначається, що це один районів, де завжди є велике скупчення людей.

За словами очевидців, в розпал полудня автомобіль на великій швидкості в'їхав в один з барів. Машина їхала зигзагами, змітаючи все на своєму шляху, передають свідки. Близько десяти осіб отримали поранення важкого ступеня.

Як пише видання, в поліції Марбельї повідомили, що водієм автомобіля був молодий місцевий чоловік, який знаходився в машині зі своїми батьками, тому поліція не розглядала аварію як пов'язану з тероризмом.

У деяких повідомленнях говориться, що 30-річний іспанець страждає психічним розладом.

Нагадаємо

У Китаї автомобіль врізався в натовп пішоходів в портовому місті Далянь на північному сході Китаю, в результаті чого загинули п'ять осіб.

Зазначалося, що чотири людини померли на місці події, ще один помер вже в лікарні. П'ятеро людей, які отримали травми, потрапили в лікарні.

Поліція встановила, що водій автомобіля перебував за кермом в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Схожий інцидент стався в Східному Єрусалимі. Автомобіль наїхав на натовп людей, в результаті якого поранення отримали шестеро людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу