ukenru
v-indiyi-pidtverdili-vzhe-28-vipadkiv-zakhvoryuvannya-novim-koronavirusom

В Індії підтвердили вже 28 випадків захворювання новим коронавірусом

 • 11532 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. В Індії кількість підтверджених випадків захворювання COVID-19 зросла до 28. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Economic Times.

"В Індії підтвердили 28 випадків коронавірусу", - сказав міністр охорони здоров'я Харш Вардхан.

Він зазначив, що один одна людина захворіла в Телангані, шість в Агрі, ще 16 людей з Італії в Джайпурі отримали позитивний результат тесту на коронавірус. Зокрема, в Джайпурі захворіло 15 італійців та водій-індієць. Вони заразились коронавірусом від іншого туриста, в якого коронавірус підтвердили раніше. Окрім того, захворіла родина чоловіка у Нью-Делі, який прибув з Відня. Всі вони перебувають в ізоляції в лікарні Сафдарджунг в Нью-Делі.

Вказано, що таким чином кількість хворих зростає до 28. Троє пацієнтів з Керали вже одужали.

"Уряд розпочинає універсальний скринінг для всіх пасажирів, які прилітають в Індію з-за кордону. Раніше перевіряли лише пасажирів, які приїжджали з Китаю, Гонконгу, Японії, Південної Кореї, Таїланду, Сінгапуру, Непалу, Індонезії, В'єтнаму та Малайзії. Далі уряд доручив усім державним лікарням Делі підготуватися до більшої кількості випадків, як підтверджених, так і підозрюваних", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, в Індії підтвердили коронавірус у 17 туристів з Італії.

Українські Національні Новини

Новини Світу