ukenru
uryad-vzhe-zavershuye-doopratsyuvannya-programi-svoyeyi-diyalnosti-predstavnik-kmu

Уряд вже завершує доопрацювання програми своєї діяльності - представник КМУ

 • 13445 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Уряд завершує доопрацювання проекту постанови про Програму діяльності Кабінету міністрів України. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан під час засідання Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Пропозиції, які були висловлені до Програми діяльності Кабінету міністрів, зараз опрацьовуються міністерствами, і уряд фактично завершує доопрацювання Програми, яка буде базуватися на спільних принципах діяльності профільних міністерств і парламентських комітетів", - повідомив Мокан.

Також Кабінетом міністрів було направлено до Верховної Ради пропозиції до проекту Плану законопроектної роботи Верховної Ради на 2020 рік.

Нагадаємо, що раніше не менше п’яти комітетів рекомендували Верховній Раді повернути Програму діяльності Кабінету міністрів на доопрацювання з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених при її обговоренні.

Також нагадаємо, 13 квітня у Верховній Раді України зареєстрували проект постанови про Програму діяльності Кабінету міністрів України.

Українські Національні Новини

Політика