uriad-skhvalyv-stratehiiu-formuvannia-natsionalnoi-identychnosti-ukraintsiv

Уряд схвалив Стратегію формування національної ідентичності українців

 • 25645 переглядiв

Український уряд схвалив стратегію розбудови сильного громадянського суспільства шляхом сприяння розвитку української національної та громадянської ідентичності, про що повідомило Міністерство молоді та спорту.

На засідання уряду було схвалено Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності, яка має стати фундаментом для формування потужного громадянського суспільства. Про це повідомило міністерство молоді та спорту України, пише УНН.

Існування та процвітання Української держави неможливе без загального усвідомлення громадянами своєї національної та громадянської ідентичності, що бере початок від ототожнення себе з українським народом

- каже очільник Мінмолодьспорту Матвій Бідний.

Деталі

Для формування та утвердження української національної та громадянської ідентичності в українців по всьому світі планується використовувати методи національно-патріотичного, військово-патріотичного виховання та громадянської освіти. В їх основу буде покладено національні цінності України.

Нагадаємо

В минулому році Володимир Зеленський підписав закон № 6341 про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заходи безпеки для повернення глядачів на стадіони вже розробили – Мінмолодьспорту

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі