uragan-poli-syagnuv-uzberezhzhya-nimechchini-vzhe-ye-persha-zhertva

Ураган "Полі" сягнув узбережжя Німеччини: вже є перша жертва

 • 1193071 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Кілька годин тому сильний шторм, що спочатку панував у Нідерландах, дійшов до північного заходу Німеччини, повідомляється що вже загинула одна людина. Метеорологи закликають утриматись від поїздок до 20 години вечора, пише УНН з посиланням на BILD.

Деталі

Кілька годин тому ураган "Полі" сягнув узбережжя Німеччини в Північному морі - вже зараз відомо щонайменше про одного загиблого. Поліція міста Реде в землі Північний Рейн-Вестфалія повідомила, що різкий порив вітру повалив дерево, яке впало на жінку, що гуляла з собакою. Від отриманих травм 64-річна жінка померла на місці події, тварина при цьому вижила.

У зв'язку з погіршенням ситуації та очікуваним штормом влада скасовує пороми на деякі північні німецькі острови. Швидкість вітру, як передбачається, сягатиме 120 кілометрів на годину.

Німецька метеорологічна служба закликає уникати поїздок на автомобілі та захищати об'єкти, які схильні до впливу вітру. Попередження про несприятливі погодні умови діє з 11 години ранку до 20 години вечора.

Доповнення

Також повідомлялося про ще одного загиблого в Нідерландах - туди ураганний вітер прийшов кількома годинами раніше. Для більшої частини території країни було оголошено "червоний", найвищий, рівень небезпеки. У місті Харлем недалеко від Амстердама загинула жінка, на неї також впало вирване з корінням. Негода паралізувала рух транспорту. В аеропорту Схіпхол скасовано понад 400 авіарейсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Мексики тропічний шторм Беатріс набирає сили

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росія проводить спільні військові навчання із Сирією

     • 454640 переглядiв

    ОГХК – сумний мем "великої приватизації"?

     • 1257738 переглядiв