ukenru
ukrayintsi-nadayut-perevagu-alkogolyu-vitchiznyanogo-virobnitstva

Українці надають перевагу алкоголю вітчизняного виробництва

 • 8735 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Український споживач схильний купувати товари продуктових категорій у вітчизняних виробників. Про це свідчать дані дослідження Nielsen, передає УНН.

"Нове глобальне дослідження Nielsen споживчих переваг щодо походження бренду показало, що український споживач схильний купувати товари продуктових категорій у вітчизняних виробників, а товари непродуктових категорій - у міжнародних", - йдеться у повідомленні.

Алкогольні напої - не виключення. Дослідження показало,що третина українців обирає вітчизняний алкоголь, у той час як прихильниками міжнародних виробників є 27% споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виробник Arctica, Medoff та Коктебель став лідером алкогольного ринку України

"30% українських споживачів купують алкоголь українського виробництва, а 27% - від міжнародного виробника. Ще для 21% країна походження бренду не має значення", - йдеться у тексті дослідження

Довідка УНН: Глобальне дослідження споживчих переваг щодо походження бренду Nielsen охоплює понад 30,000 онлайн-споживачів в 61 країні, в тому числі і в Україні. В рамках опитування були вивчені настрої респондентів в 40 різних категоріях щодо походження продуктів, вироблених міжнародними компаніями і місцевими гравцями.

Нагадаємо, за оцінками експертів, український брендовий алкоголь відповідає світовим стандартам якості.

"На основі тих досліджень, які проводив Інститут споживчих експертиз, можна говорити про досить високу якість вітчизняної брендової горілки. У нас ніколи не виникало зауважень до офіційного виробника. Тому і не дивно, що вітчизняна горілка отримує перші місця на міжнародних конкурсах, адже наш легальний виробник дотримується світових стандартів при виробництві продукції. Якісна продукція сьогодні на вагу золота, вона є свідченням турботи про споживача", - зазначив директор Інституту споживчих експертиз.

Додамо, що вітчизняна ARCTICA в Берліні була визнана “Горілкою року”.

Українські Національні Новини

Суспільство