ukenru
ukrayina-viborola-pershe-zagalnokomandne-mistse-na-yuniorskomu-chs-z-pauerliftingu

Україна виборола перше загальнокомандне місце на юніорському ЧС з пауерліфтингу

 • 8516 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Збірна України виборола більше десятка нагород на чемпіонаті світу з пауерліфтингу серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, що проходив з 3 по 9 вересня в місті Потчефструм (ПАР), інформує УНН з посланням на ММСУ.

В активі "жовто-блакитних" 7 "золотих", 4 "срібні" та бронзова медаль. За підсумками трьох вправ Владислав Чорний (до 74 кг), Андрій Шевченко (+120 кг), Олександр Рубець (до 105 кг) та Костянтин Мусієнко (до 83 кг) завоювали чемпіонські титули.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка стала призеркою юніорського ЧС з пауерліфтингу

Команда ж українських юніорок замкнула трійку лідерів командного заліку першості, завоювавши "золото" та два "срібла". Тетяна Шлопко піднялася на найвищу сходинку серед спортсменок до 52 кг.

Серед юнаків та дівчат українці завоювали 2 "золота", "срібло" та "бронзу". Чемпіонками у цій віковій категорії стали Анастасія Антонюк (до 57 кг) та Руслана Краснова (до 72 кг).

Зауважимо, що високі здобутки юніорської команди успішно вплинули на рейтинг наших співвітчизників у медальному заліку – українці очолили командний рейтинг.

Українські Національні Новини

Спорт