ukenru
ukravtodor-plan-remontiv-dorig-vikonaniy-na-blizko-50

"Укравтодор": річний план ремонтів доріг виконаний на близько 50%

 • 11244 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. В Україні на дорогах державного значення вже виконано близько 50% запланованих на цей рік ремонтів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"На кінець липня "Укравтодор", відповідно до затверджених бюджетних програм, виконав майже 50% робіт по проектах будівництва, реконструкції та ремонтів в Україні", - йдеться у повідомленні.

Як вказано, за рахунок всіх джерел фінансування цього року передбачається виконати робіт на 319 об’єктах. Зокрема, на таких коридорах, як GO Highway, Н-31 Дніпро – Решетилівка, Н-14 Миколаїв – Кропивницький, Н-11 Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв, М-15 Одеса – Рені, Р-51 Мерефа – Лозова - Павлоград, Н-08 Запоріжжя – Маріуполь, М-01 Київ- Чернігів, об’їзна дорога м. Житомир на дорозі М-06 Київ – Чоп, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка.

Дорожники додали, що, відповідно до затвердженої урядом Програми розвитку доріг на 2018-2022 роки, "за 5 років "Укравтодор" планує забезпечити якісний проїзд по дорогах державного значення між обласними центрами країни".

"За попередні три роки було відновлено 6 800 доріг державного та місцевого значення, що перевищує обсяги ремонтів попередніх 10 років (2005-2015 рр..)", - додали в агентстві.

Нагадаємо, ще 12 червня очільник "Укравтодору" Славомір Новак заявляв, що агентство наполовину виконало план з латання ям на дорогах. А минулого року в "Укравтодорі" заявляли про намір відмовитись від ямкового ремонту.

Українські Національні Новини

Економіка