ukraintsi-u-shveitsarii-zmozhut-zdaty-zrazky-dnk-dlia-poshuku-znyklykh-bezvisty-rodychiv

Українці у Швейцарії зможуть здати зразки ДНК для пошуку зниклих безвісти родичів

 • 30727 переглядiв

До 10 вересня 2024 року українці у Швейцарії зможуть здати зразки ДНК для пошуку зниклих безвісти родичів через війну. Міжнародна комісія з питань зниклих безвісти проведе кампанію зі збору зразків.

Українці у Швейцарії до 10 вересня 2024 року зможуть здати зразки ДНК для пошуку зниклих безвісти родичів внаслідок війни. Про це повідомляє управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Міністерства внутрішніх справ, пише УНН.

У взаємодії з Головним слідчим управлінням Національної поліції України та Секретаріатом Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Міжнародна комісія з питань зниклих безвісти (ІСМP, International Commission on Missing Persons) планує провести кампанію зі збору референтних (ДНК) зразків у вересні 2024 року у Швейцарії,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Як зазначили у МВС, якщо у родині громадянина є особа, що зникла безвісти у зв’язку з військовою агресією російської федерації в Україні, людина може надати свої референтні (ДНК) зразки МКЗБ.

Для запису на відбір ДНК зразків просимо залишити інформацію про особу, яка зникла безвісти, за посиланням або надавши відповідну інформацію за телефоном МКЗБ в Україні +38(068)791-00-00 (доступні також месенджери Telegram, Viber, Whatsapp),

- зазначається в повідомленні.

Для пошуку зниклих безвісти: омбудсмен закликав українців за кордоном здати зразки ДНК04.01.24, 17:14

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти заявили про атаку безпілотників на Севастополь

     • 85557 переглядiв

    Суд скасував продаж чотирьох родовищ глини на Закарпатті

     • 20839 переглядiв