ukraini-vdalosia-povernuty-66-til-polehlykh-zakhysnykiv

Україні вдалося повернути 66 тіл полеглих захисників

 • 19761 переглядiв

Україна репатріювала тіла 66 захисників. ЗСУ забезпечать перевезення тіл та останків до спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

На підконтрольну уряду України територію сьогодні повернено тіла 66 оборонців України, передає УНН із посиланням на Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Деталі

За даними Координаційного штабу штабу, ЗСУ забезпечать перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

Додамо

 Захід здійснено зусиллями співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у взаємодії з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗСУ (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України.

"Дякуємо за сприяння Міжнародному комітету Червоного Хреста та особисто очільнику делегації МКЧХ Юргу Егліну", - додали у Координаційному штабі.

Обмін полоненими уповільнився, але трек скоро відкриється, йде робота над новим обміном – Зеленський19.12.23, 19:56

Популярні

Новини по темі

Україні вдалося повернути 66 тіл полеглих захисників

 • 19761 переглядiв

Російські дрони летять на Одещину через Молдову і Румунію

 • 32415 переглядiв

Байден посилить фінансові санкції проти пособників рф

 • 26192 переглядiв

Уряд призначив двох заступників голів МЗС та Держрезерву

 • 27858 переглядiв