ukenru
uaf-peredala-viyskovomu-gospitalyu-aparat-shvl

УАФ передала військовому госпіталю апарат ШВЛ

 • 10847 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Днями, 6 червня, представники Української асоціації футболу передали Головному військовому клінічному госпіталю апарат ШВЛ. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

В УАФ нагадали, що цього року військовому госпіталю виповнилося 265 років. І додали, що УАФ тісно співпрацює із медзакладом не перший рік.

Тож, 6 червня військовий госпіталь відвідали президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко, представник компанії "Епіцентр" Тарас Герега та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Приймали гостей начальник Національного військового медично-клінічного центру, генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук та заступник командувача Медичних сил Збройних сил України, полковник Андрій Галушка.

"У рамках візиту представники УАФ передали головному госпіталю країни 100 пар окулярів, 100 захисних костюмів, 500 пар рукавичок, 500 масок та апарат штучної вентиляції легень, якого потребував шпиталь у рамках боротьби з COVID-19", - розповіли в асоціації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УАФ розповіли, чим та як регіональні асоціації футболу підтримують медиків і ветеранів спорту

За словами Павелка, для асоціації турбота про лікарів та учасників бойових дій, які перебувають у військовому госпіталі на лікуванні, є вкрай важливою.

"Навіть найменша допомога в боротьбі з пандемією наближає перемогу над нею й повноцінне відродження футбольного життя в Україні", - сказав він.

Своєю чергою Шевченко вказав, що українські військові можуть й надалі розраховувати на допомогу від національної команди та її тренерського штабу.

"Сьогодні ми маємо можливість зробити свій внесок у цю справу — від національної команди, від тренерського штабу, від Української асоціації футболу допомогти нашим військовим. Ми із задоволенням приєднуємося до цієї події і завжди будемо підтримувати нашу армію", - додав він.

Як писав УНН, до проекту підтримки ветеранів спорту та лікарів УАФ долучилися понад десять регіонів

Українські Національні Новини

Спорт