ukenru
u-zasudzhenogo-u-spravi-ukrayinskikh-diversantiv-zakhteya-problemi-z-suglobami-i-spinoyu

У засудженого у справі "українських диверсантів" Захтея проблеми з суглобами і спиною

 • 9736 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Дружина засудженого у "справі "українських диверсантів" українця Андрія Захтея - Оксана - відвідала його в колонії №1 Сімферополя і розповіла про його стан здоров'я. Про це повідомляє УНН із посиланням на Крим.Реалії.

За словами жінки, у Андрія Захтея, крім хронічного гастриту і гаймориту, дуже болить спина, на пальцях опухли суглоби, погіршився загальний моральний стан.

"Він лікується або знімає симптоми хронічних хвороб тими медикаментами, які я привожу. Хвороби нікуди не поділися, медична допомога в колонії, на жаль, поверхнева. У нього хронічний гастрит, я постійно привожу необхідні таблетки. Спина – це взагалі болюча тема, спати на одному боці не може. Крім цього, ще й гайморит хронічний. Цього разу помітила, що на пальцях опухли суглоби, це супроводжується сильними болями. Раніше цього не було", – зазначила дружина Захтея.

Вона також звернула увагу на те, що моральний стан чоловіка погіршився.

"Дуже нервовий став, раніше хоч на щось сподівався, а зараз навіть не сподівається ні на кого, не хоче себе тішити якимись мріями. Каже, коли з побачення повертаюся, ніби знову тільки сів у в'язницю", – додала Оксана Захтей.

Раніше вона повідомляла, що в Андрія Захтея в Сімферопольській колонії №1 загострилися хронічні захворювання і погіршився зір.

Як повідомляв УНН, 10 серпня 2016 року ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня в анексованому Криму затримала групу "українських диверсантів". Російські спецслужби заявляють, що Євген Панов і Андрій Захтей були членами "групи диверсантів", яка нібито планувала здійснити теракти на об'єктах туристичної та соціальної інфраструктури півострова.

Українські Національні Новини

Суспільство