ukenru
u-vsikh-regionakh-ukrayini-ye-rizik-ponovlennya-agresivnikh-boyovikh-diy-minoboroni

У всіх регіонах України є ризик поновлення агресивних бойових дій – Міноборони

 • 125468 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. У всіх регіонах України залишаються ризики поновлення агресивних бойових дій з боку росії. Про це повідомила в ефірі телемарафону заступник Міністра оборони України Ганна Маляр, додавши, що наразі війна перебуває в активній фазі, передає кореспондент УНН.

Деталі

За словами Маляр, наразі війна в активній фазі.

"Ризик поновлення агресивних дій щодо інших регіонів, не тільки сходу, можливий. Тобто ми такі сценарії розглядаємо. Сьогодні ключова задача російських військ – це схід, і вони намагаються закріпитися на географічних кордонах Луганської та Донецької області, також вони розглядають Херсонську та Харківську області. Разом з тим, можлива загроза щодо інших регіонах України", - розповіла Маляр.

Доповнення

За оцінками НАТО, другий етап війни росії проти України "неминучий", він буде значно "складнішим і кривавішим" і відбуватиметься на ширшому фронті, а з військової точки зору наближатиметься до класичної війни.

Минулого тижня міністр оборони України Олексій Резніков підкреслив, що нашій країні потрібна зброя, яку використовують країни НАТО, таким чином українська армія зможе чинити ще більш ефективний опір агресору.

Українські Національні Новини

Суспільство