ukenru
u-sumakh-spiymali-marshrutchika-u-yakogo-riven-alkogolyu-u-8-raziv-perevischuvav-normu

У Сумах спіймали маршрутчика, у якого рівень алкоголю у 8 разів перевищував норму

 • 9283 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Сумах патрульні поліцейські зупинили водія, у крові якого алкотестер зафіксував 1,68 проміле алкоголю, що у понад 8 разів перевищує допустиму норму. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сумської області.

Так, у ніч із 26 на 27 березня, на вулиці Білопільський шлях, патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, призначений для надання послуг із перевезення пасажирів. Зупинили тому, що отримали інформацію: водій може перебувати у нетверезому стані.

"Під час перевірки документів інспектори дійсно виявили у 30-річного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння", - зазначили у патрульній поліції.

Водій маршрутки пояснив нетверезу поїздку тим, що він "уже не на рейсі та й випив не так багато".

"Чоловік одразу зізнався, що вживав спиртні напої. За допомогою алкотестеру він пройшов огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у нього 1,68 проміле алкоголю, що в понад 8 разів перевищує допустиму норму", — прокоментував поліцейський 3-ї роти УПП в Сумській області Олександр Леоненко.

Водія відсторонили від керування транспортним засобом та склали на нього адмінпротокол за ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Як повідомляв УНН, неподалік Львова п’яний водій ледь не протаранив будинок.

Нагадаємо, за добу патрульні поліцейські склали 129 адмінматеріалів за керування у стані сп'яніння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП