ukenru
u-stolichnomu-kafe-stalasya-strilyanina-poraneno-okhorontsiv

У столичному кафе сталася стрілянина: поранено охоронців

 • 11430 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Сьогодні зранку відвідувачі одного із кафе у Дарницькому районі Києва відкрили стрілянину по охоронцях. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передає УНН.

Йдеться, зокрема, про кафе L'Kafa на вулиці Михайла Гришка, уточнили правоохоронці. За даними поліції, конфлікт спровокували троє нетверезих відвідувачів.

"Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один з них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу і руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Одного з порушників затримали на місці, ще двох - неподалік від кафе. Зброю та гільзи, що були вилучені у затриманих, відправлять на експертизу.

"Слідчі провели першочергові дії, зокрема ретельний огляд місця події, поспілкувалися зі свідками та очевидцями, а відтак розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене правопорушення загрожує до семи років позбавлення волі", - поінформували правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві невідомі стріляли у 42-річного чоловіка з вогнепальної зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП