ukenru
u-spravi-schodo-eksposadovtsya-ukrgavidobuvannya-tamrazova-planuyut-dopitati-svidkiv

У справі щодо експосадовця “Укргавидобування” Тамразова планують допитати свідків

 • 13153 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд планує провести допит свідків у справі стосовно колишнього першого заступника голови правління ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова, який підозрюється у пропонуванні хабаря співробітнику Генеральної прокуратури. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

Деталі

Так, у ВАКС відбулось чергове судове засідання у справі стосовно колишнього першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування", який намагався надати неправомірну вигоду у розмірі 200 тис. доларів США співробітнику Генеральної прокуратури України за сприяння у скасуванні арешту, накладеного на газ.

Цитата

"На засіданні колегія суддів ВАКС завершила дослідження усіх письмових доказів сторони захисту. О 14:00 1 березня 2021 року заплановано провести допит свідків у справі", - йдеться повідомленні.

Доповнення

До ВАКС скеровано справу стосовно колишнього першого заступника голови правління ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова, який підозрюється у пропонуванні хабаря співробітнику Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, 21 серпня 2018 року правоохоронці затримали колишнього першого заступника голови "Укргазвидобування" Олексія Тамразова.

Відзначимо, що 13 серпня колишній перший заступник голови “Укргазвидобування” Олексій Тамразов, підозрюваний в намаганні дати прокуророві 200 тис. доларів хабара, вийшов під заставу з Київського слідчого ізолятора.
https://www.unn.com.ua/uk/news/1746562-eks-zastupnik-golovi-ukrgazvidobuvannya-viyshov-pid-zastavu

Як повідомляв УНН, Генеральна інспекція Генпрокуратури та Служба безпеки України затримали колишнього першого заступника голови ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова при спробі надати 200 тис. дол. хабара прокурору за зняття арешту з майна у справі щодо злочинної організації Януковича.
https://www.unn.com.ua/uk/news/1745977-gpu-i-sbu-zatrimali-pershogo-zastupnika-golovi-ukrgazvidobuvannya

Українські Національні Новини

Кримінал та НП