u-rosii-poboiuiutsia-novykh-vtorhnen-naperedodni-vyboriv-prezydenta-isw

У росії побоюються нових вторгнень напередодні виборів президента - ISW

 • 26214 переглядiв

росія побоюється нових вторгнень добровольчих формувань на свою територію напередодні президентських виборів 17 березня.

російські військові пропагандисти попереджають, що найближчими днями, напередодні  президентських виборів у рф 17 березня, можуть відбутись нові вторгнення добровольчих формувань, пише Інститут вивчення війни (ISW) у своєму новому звіті, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що росія використовує призовників для захисту кордону з Україною від вторгнень, через небажання передислокувати війська з лінії фронту в інші райони. 

Як пише ISW, російські військові блогери відзначають, що вторгнення  легіону "Свобода росії" на територію рф  відбулося за кілька днів до президентських виборів 17 березня. 

Низка російських військових блогерів попередили, що найближчими днями можуть відбутися нові вторгнення. 

Нагадаємо

12 березня у легіоні "Свобода росії"  заявили, що перейшли кордон з рф. Схожі відео розмістили у своїх Telegram-каналах РДК та "Сибірський батальйон".  

Пізніше бійці легіону "Свобода росії" заявили, що взяли під повний контроль селище тьоткіно, що у курській області. 

Згодом у ГУР заявили, що легіон "Свобода росії", РДК та "Сибірський батальйон" діють як "самостійні структури та організації" на території рф і, імовірно, ідеться про спільну операцію цих підрозділів.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 13 березня: долар продовжує зростати

 • 26751 переглядiв