u-rosii-pid-chas-testovoho-polotu-pislia-remontu-rozbyvsia-pasazhyrskyi-litak-zahynuly-3-chleny-ekipazhu

У росії під час тестового польоту після ремонту розбився пасажирський літак, загинули 3 члени екіпажу

 • 12227 переглядiв

Під час випробувального польоту після ремонту під москвою розбився літак з 3 членами екіпажу, всі на борту загинули під час падіння.

У російському підмосков'ї впав літак. За попередніми даними, на борту були 3 членів екіпажу - усі вони загинули. Про це УНН пише з посиланням на росЗМІ та російські пабліки.

Деталі

У підмосковному селищі апраксіно розбився літак, на борту якого перебували троє членів екіпажу. Попередньо, це сталося під час тестового вильоту після ремонту. Літак впав невдовзі після злету. Очевидці розповідають, що перед тим він кружляв над летовищем ім. жуковського, можливо намагався зайти на посадку або спрацювати паливо. Літак впав на третьому колі, подаючи сигнал про лихо.

Екстрені служби повідомили, що літак впав та розбився у лісі, а усі члени екіпажу загинули.

Нагадаємо

Минулого року росія виділила понад 12 мільярдів доларів на підтримку своєї цивільної авіації через західні санкції, які впливають на постачання авіаційних запчастин, що спричиняє значні проблеми з технічним обслуговуванням та експлуатацією. Окрім того, західні санкції призвели до зростання вартості авіаквитків в рф майже на 50%.

Reuters: російський "Норникель" може перенести свій завод КНР, щоби уникнути санкції Заходу09.07.24, 17:11

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі