ukenru
u-rivnomu-politsiya-rozsliduye-pobittya-ditey-stomatologom-pid-chas-likuvannya

У Рівному поліція розслідує побиття дітей стоматологом під час лікування

 • 16223 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У Рівному поліція розпочала розслідування щодо лікарки-стоматолога, яку звинувачують у побитті дітей під час лікування. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Рівненської області.

Цитата

"28-річна рівнянка повідомила, що після візиту до стоматолога в одній із приватних клінік Рівного у восьмирічної доньки вона виявила гнійну рану губи. За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 140 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також до поліції звернулася 36-річна жителька Костополя, яка повідомила, що під час лікування зубів у приватній стоматологічній клініці лікарка нанесла тілесні ушкодження її 5-річній дитині.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що у рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи.

Окрім того, виявлена під час моніторингу мережі Інтернет інформація, буде зареєстрована та розглядатиметься у ході розпочатих досудових розслідувань.

Що було до цього

Декілька батьків одночасно заявили, що лікарка Інна Кравчук з приватної стоматологічної клініки "Only kids" била та душила дітей.

Окрім того головний лікар клініки "Голлівуд" Інна Мельник розповіла у Facebook, що саме через жорстоку поведінку з дітьми, лікарку торік попросили звільнитися.

Пізніше в YouTube опублікували відео, де видно побиття стоматологом дітей.

Доповнення

Минулого року у мережі поширилося відео із села Потелич Львівської області, на якому вчителька застосовує відносно учня фізичну силу через "запотиличники".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП