u-rf-zaiavyly-pro-masovanu-ataka-droniv-na-moskvu-ta-inshi-rehiony-shcho-vidomo

У рф заявили про масовану атака дронів на москву та інші регіони: що відомо

 • 15912 переглядiв

Міноборони рф заявило про збиття 45 БПЛА над територією росії, з них 11 над московською областю. Мер москви назвав це однією з наймасштабніших спроб атаки на столицю.

У міноборони рф заявили про масовану атаку 11 дронів на москву у ніч на 21 серпня. Мер москви сергій собянін заявив про "одну з наймасштабніших" спроб нападу на російську столицю. Про це пише УНН

У міноборони рф заявили, що вночі російська ППО нібито збила 45 БПЛА над територією росії. 

"11 БПЛА знищено над територією московської області, ще 23 БПЛА знищено над брянською областю, 6 БПЛА знищено над територією бєлгородської області, 3 - над калузькою областю і 2 - над курською областю", - заявили у відомстві.

Мер сергій собянін назвав атаку однією "з наймасштабніших спроб атакувати москву за допомогою безпілотників за весь час".

Також губернатор ростовської області василь голубєв заявив, що сили протиповітряної оборони нібито знищили ракету над регіоном, жертв не зафіксовано.

Також уночі про 2 збиті БПЛА повідомила влада тульської області.

Нагадаємо

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.

20 серпня на нафтобазі в ростовській області, атакованій українськими дронами, вибухнув ще один резервуар. Пожежа триває, понад 600 рятувальників намагаються зупинити поширення вогню, задіяно пожежні потяги та літаки.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Тринідад прибере з герба три знамениті кораблі Колумба

     • 9436 переглядiв