u-rf-stverdzhuiut-pro-znyshchennia-vnochi-13-droniv-nad-chotyrma-oblastiamy-i-chornym-morem-shcho-vidomo

У рф стверджують про знищення вночі 13 дронів над чотирма областями і Чорним морем: що відомо

 • 27799 переглядiв

росія стверджує, що знищила 13 безпілотників над кількома регіонами рф і Чорним морем, а завод у курській області загорівся після атаки безпілотника.

Міноборони росії стверджує, що вночі над ростовською, бєлгородською, курською, воронезькою областями рф та над акваторією Чорного моря "знищено" 13 БПЛА, тим часом, як повідомляють російські телеграм-канали, у коренево курської області після атаки дрона горить завод, пише УНН.

Деталі

мо рф заявляє, що вночі їхніми засобами ППО "знищено" дев'ять БПЛА над територією ростовської області, один БПЛА над територією бєлгородської області, один БПЛА над територією курської області, один БПЛА над територією воронезької області та один БПЛА над акваторією Чорного моря біля західного узбережжя Кримського півострова.

Тим часом телеграм-канал ASTRA повідомляє, що в курському коренево горить завод низьковольтної апаратури на площі 400 кв. Зазначається, що "дрон скинув вибуховий пристрій на територію заводу, в одному з цехів почалася пожежа, співробітники не постраждали", про що повідомив глава регіону олексій смирнов. 

У ростовській та воронезькій областях, за словами глав регіонів, постраждалих та руйнувань немає.

У рф стверджують про знищення вночі 22 дронів над двома областями рф та окупованим Кримом: що відомо15.07.24, 09:16

Популярні

Новини по темі

У Харкові повідомили про чутні вибухи

 • 29445 переглядiв

Війська рф вранці вдарили по ринку у Херсоні

 • 25188 переглядiв