u-rezerv-vidteper-dostupnyi-status-broniuvannia

У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання

 • 33917 переглядiв

У застосунку Резерв+ додано можливість перевірки статусу бронювання для працівників критично важливих підприємств. Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення та зможуть оновити свій електронний військово-обліковий документ.

У застосунку Резерв+ зʼявилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа.  Про це повідомили в Міноборони, передає УНН

Деталі

Як зазначається, послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби cил оборони.

Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов'язаних Оберіг.

Щоб отримати актуальний статус після отримання сповіщення необхідно:

1. Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.

2. У спадному меню вибрати "Оновити документ".

"Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини

зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Також розповіла, що активно працюють над новими функціями, зокрема, автоматичними відстрочками для певних категорій громадян.

Нагадаємо

Електронне бронювання на порталі Дія запрацювало з 17 липня. Понад 55 тисяч співробітників критично важливих підприємств вже заброньовано онлайн.

Популярні

Новини по темі

У Резерв+ відтепер доступний статус бронювання

 • 33917 переглядiв