u-pravliachii-partii-hruzii-ne-bachat-nichoho-strashnoho-u-pryzupynenni-vstupu-do-yes

У правлячій партії Грузії не бачать "нічого страшного" у призупиненні вступу до ЄС

 • 15487 переглядiв

Правляча партія Грузії не бачить "нічого страшного" в рішенні ЄС призупинити процес вступу Грузії, заявляючи, що країна стане частиною майбутньої хвилі розширення ЄС, коли прийде час.

Депутат від "Грузинської мрії" Бека Давітуліані, коментуючи заяву посла ЄС у Грузії про призупинення процесу вступу Грузії у ЄС, заявив, що у цьому немає "нічого страшного". Про це повідомляє SOVA, пише УНН.

Деталі

За словами Давітуліані, Грузія обов'язково стане частиною великої хвилі розширення ЄС, а така, за його словами, наразі не передбачається.

Коли ця хвиля стане реальною, Грузія обов'язково стане її частиною, багато чого відбувається у світовій політиці, і після всього цього конфігурація буде зрозумілою. Я сподіваюся, що всі з часом це зрозуміють і зможуть уникнути цих тимчасових пристрастей та емоцій і мислити прагматично. Нічого страшного, ми на якийсь час зупинимося і продовжимо з наступного року,

- сказав він.

Що стосується припинення військового фінансування Грузії з боку Євросоюзу, Давітуліані каже, що це рішення завдає шкоди не тільки уряду Грузії, а й інтересам Заходу.

"Останні кілька років Грузія намагається одночасно захистити власні інтереси і продовжувати просуватися в напрямку Євросоюзу, загалом у напрямку західних інституцій. На жаль, дехто намагається не допустити цього", – заявив депутат, відзначивши, що у Грузії "свій шлях".

Нагадаємо

Посол Євросоюзу в Грузії Павло Герчинський, говорячи про Грузію, заявив, що лідери Євросоюзу вирішили заморозити процес вступу і терпляче чекають більшої ясності від уряду Грузії.

Популярні

Новини по темі

Держава повністю відбудує "Охматдит" – Шмигаль

 • 17216 переглядiв

Генсек ООН засудив ракетний удар рф по "Охматдиту"

 • 22952 переглядiв