u-polshchi-26-richnyi-cholovik-poranyv-nozhem-dvokh-ukrainskykh-pidlitkiv

У Польщі 26-річний чоловік поранив ножем двох українських підлітків

 • 14650 переглядiв

У Бродновському лісі в Польщі 26-річний чоловік напав з ножем на двох 15-річних українців. Постраждалі доставлені до лікарні, нападника затримано через годину після інциденту.

У Польщі 26-річний чоловік поранив ножем двох українських підлітків. Про це повідомляє Gazeta Wyborcza, передає УНН.

Деталі

Сьогодні вдень у польському Бродновському лісі озброєний ножем 26-річний чоловік поранив двох 15-річних хлопців з України, які були доставлені до лікарні.

Я не можу сказати, в якому вони стані

– зазначили у Головному управлінні поліції Варшави.

За неофіційною інформацією, нападник – родом з Узбекистану, а при собі мав рюкзак однієї з компаній з доставки їжі додому. Постраждалі підлітки, ймовірно, отримали поранення рук і живота. З ними були їх однолітки, які не постраждали.

Під час прогулянки з дітьми на місці інциденту був рятувальник Марчін Борковський, відомий як Боркош, який надав першу допомогу постраждалим. Боркош, колишній фельдшер, керував каретою швидкої допомоги протягом 30 років.

За інформацією, під час втечі нападник загубив свої речі – телефон, шапку, пачку сигарет та ключі від квартири. Відтак, поліцейські через годину після інциденту затримали 26-річного чоловіка. Нині він перебуває у розпорядженні поліції.

Результати розслідування падіння ракети у Польщі стануть відомі за кілька днів – МЗС Польщі18.11.22, 00:38 • [views_421935]

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі