u-poloni-rf-pomer-zakhysnyk-ukrainy-oleksandr-ishchenko-yakyi-sluzhyv-u-polku-azov

У полоні рф помер захисник України Олександр Іщенко, який служив у полку "Азов"

 • 15548 переглядiв

55-річний військовополонений українець Олександр Іщенко помер у СІЗО-5 Ростова-на-Дону. Він служив водієм у полку 'Азов' та потрапив у полон під час боїв у Маріуполі.

У СІЗО-5 російського міста ростов-на-дону помер військовополонений українець Олександр Іщенко, який служив водієм у полку "Азов". Йому було 55 років. Передає УНН із посиланням на "Медиазона".

Деталі

У росії помер 55-річний військовополонений українець Олександр Іщенко, який служив водієм у полку "Азов". Він перебував у СІЗО-5 міста ростов-на-дону. Про смерть захисника України повідомили під час засідання південного окружного військового суду, що розглядає справу бійців полку "Азов".

Наразі відомо, що документів, які підтверджують смерть Іщенка, СІЗО суду надати ще не встигло. Точна дата і причина смерті поки теж невідомі.

Окупанти активно будують фортифікації на трасі Маріуполь - Донецьк24.07.24, 18:04

На сьогоднішньому засіданні суд закінчив дослідження доказів у справі, дебати мають відбутися 7 серпня, пише zona.media.

Олександр Іщенко народився в Маріуполі. За словами його дружини, Олександр був моряком, - він повернувся з рейсу за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення в Україну, і вже згодом вступив до полку "Азов", де став водієм. Олександр Іщенко опинився у полоні рф під час бойових дій у Маріуполі.

Нардепи пропонують запровадити День скорботи та вшанування пам’яті бійців бригади “Азов”29.07.24, 20:35

Популярні

Новини по темі