u-parlamenti-moldovy-prokhodiat-obshuky-mozhut-buty-poviazani-zi-spravoiu-pro-shpyhunstvo-na-koryst-rf-zmi

У парламенті Молдови проходять обшуки: можуть бути пов'язані зі справою про шпигунство на користь рф - ЗМІ

 • 12454 переглядiв

У парламенті Молдови проводяться обшуки, ймовірно, пов'язані зі справою про шпигунство на користь росії. Главу юридичного департаменту парламенту спіймали під час передачі інформації співробітникам російського посольства в Кишиневі.

У Молдові правоохоронці проводять обшуки в будівлі парламенту країни. Вони можуть бути пов'язані зі справою щодо шпигунства на користь росії. Про це повідомляє Радіо Вільна Європа із посиланням на свої джерела, передає УНН

Деталі 

Як повідомляється, співробітники Служби інформації та безпеки (СІБ) Молдови спільно з Прокуратурою по боротьбі з організованою злочинністю та особливими справами проводять обшуки в будівлі парламенту країни в рамках кримінальної справи.

Прессекретарка СІБ Даніела Мінзат не уточнила, про яку кримінальну справу йдеться. Інформацію про обшуки також підтвердив представник прокуратури Еміль Гайтур.

За даними джерел Радіо Свобода, розслідування ведуть щодо глави юридичного департаменту парламенту Молдови Іона Крянге у справі про шпигунство. Повідомляють, що його спіймали на гарячому під час передачі інформації співробітникам посольства росії в Кишиневі. 

За даними джерел видання NewsMaker, обшуки пов'язані з розслідуванням справи про зраду батьківщині.

Розв'язана росією проти України загарбницька війна не є абстрактною ні для Республіки Молдова, ні для Румунії - Кулеба23.07.24, 17:55

Популярні

Новини по темі

Кількість жертв зсувів в Індії зросла до 158

 • 13092 переглядiв