u-nizhyni-vzhe-15-poranenykh-cherez-ataku-shakhediv

У Ніжині вже 15 поранених через атаку "шахедів"

 • 27369 переглядiв

Внаслідок нічної атаки російських дронів на Ніжин постраждало 15 людей. Гуртожиток, в який влучили, непридатний для проживання, потребує капітального ремонту та відселення мешканців.

Кількість поранених внаслідок атаки ворожих "шахедів"на Ніжину Чернігівської області зросла до 15 людей. Гуртожиток, в який вбулчив один із БПЛА, непридатний для проживання. Про це розповів міський голова Ніжина Олександр Кодола, передає УНН із посиланням на Суспільне.

Деталі

За словами Кодоли, всіх 15 людей одразу доставили до Ніжинської міської лікарні. Станом на 9:30 в лікарні залишається чотири людини.

"Зараз займаємось ліквідацією наслідків атаки. Сам будинок сильно постраждав. Займаємось відселенням людей. У гуртожитку проживали переживали люди пенсійного віку. Там було 24 квартири. Будемо забивати двері, вікна. Немає в ньому ні газу, ні води, ні світла. Треба робити капітальний ремонт", - заявив голова Ніжина. 

Раніше повідомлялось, що внаслідок ворожої атаки у Ніжині поранена цивільна людина. Є влучання в обʼєкт інфраструктури та житловий гуртожиток.

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

У Ніжині вже 15 поранених через атаку "шахедів"

 • 27369 переглядiв

На Луганщині евакуювали останніх жителів з Макіївки

 • 24591 переглядiв