u-nimechchini-proveli-drugiy-reyd-u-spravi-sprobi-derzhperevorotu-poraneno-politseyskogo

У Німеччині провели другий рейд у справі спроби держперевороту: поранено поліцейського

 • 497518 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. У Німеччині провели другий рейд у справі спроби держперевороту на чолі із принцом Генріхом XIII, під час якого поранено поліцейського. Про це в Twitter повідомив міністр юстиції ФРН Марко Бушман, інформує УНН

Цитата

"Генеральна прокуратура провела обшуки у 20 об'єктах нерухомості. Захід пов'язаний з оточенням "рейхсбюргерів". Водночас підстрелили поліцейського. Це демонструє, наскільки ці операції небезпечні. Збройна влада зобов'язана роззброїти "рейхсбюргерів", - заявив Бушман.

Деталі

Як пише німецьке видання rnd, співробітник спецназу отримав кулю в руку, його стан стабільний. Федеральна прокуратура веде розслідування проти стрільця, серед іншого, за підозрою в замаху на вбивство. Суддя Федерального суду ввечері 22 березня видав ордер на арешт підозрюваного.

Обшуки проходили у восьми федеральних землях і в Швейцарії. Вони були пов'язані з великою рейдерською операцією на початку грудня 2022 року, яка була спрямована проти принца Генріха XIII, який, як вважається, є ватажоком. За даними федеральної прокуратури, в ході цих розслідувань, крім 25 основних підозрюваних на цей час, виявили 5 нових підозрюваних. Вони, ймовірно, підтримували терористичну організацію, яка хотіла повалити політичну систему в Німеччині. 

Нагадаємо

Федеральна прокуратура Німеччини висунула обвинувачення п’ятьом особам у державній зраді та створенні "терористичної організації" з метою повалення уряду та розпалювання громадянської війни.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росія наростила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

     • 226189 переглядiв

    Платформа i am u are розпочинає свою діяльність

     • 584529 переглядiв

    Укрзалізниця запустила рейс "Львів-Краматорськ"

     • 464620 переглядiв