u-nimechchini-nevidomiy-namagavsya-proniknuti-u-kvartiru-kantslerv-sholtsa

У Німеччині невідомий намагався проникнути у квартиру канцлера Шольца

 • 270080 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. У неділю ввечері грабіжник отримав доступ до будівлі в центрі Потсдама, де також проживає канцлер Олаф Шольц. Це підтвердили в колах органів безпеки, повідомляє УНН із посиланням на "Spiegel".

Деталі

У той час канцлер перебував на засіданні коаліційного комітету в канцелярії. На фото з камери спостереження зображена людина, одягнена в маску на Хелловін. Грабіжник також був у рукавичках, худі та налобному ліхтарі. Два джерела підтвердили "Spiegel", що його помітили при спробі проникнути в квартиру, а потім він втік.

Поліцейські розшукали сліди злочину на місці, розпочали пошуки втікача та вилучили записи з камер спостереження. Водночас було посилено техніку безпеки та охорону майна. Шольц разом із дружиною Бріттою Ернст, міністром освіти, молоді та спорту Бранденбурга, переїхав у квартиру в житловому будинку в Потсдамі у 2021 році. Кажуть, що однією з причин переїзду стали різні крадіжки зі зломом у попередньому місці проживання подружжя.

Незважаючи на цілодобове спостереження, злодіям вдалося проникнути в різні квартири багатоквартирного будинку, де в той час жили Шольц і Ернст. Квартиру тодішнього федерального міністра фінансів врятували – як і вчора.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росія може вимагати компенсацію за вибухи на "Північному потоці"

     • 283833 переглядiв

    У центрі Севастополя гучно: що відомо

     • 376386 переглядiв