u-na-poltavshchyni-politsiia-rozshukuie-znykle-4-denne-nemovlia-shcho-vidomo

На Полтавщині поліція розшукує зникле 4-денне немовля: що відомо

 • 19689 переглядiв

4-денна дівчинка зникла з післяпологової палати перинатального центру в Кременчуці

Поліція Полтавщини розшукує новонароджене немовля, яке зникло у Кременчуці. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення поліції Полтавської області.

"До поліції Кременчука близько 16:40 надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля. На розшук зниклої дитини орієнтовано весь особовий склад поліції Полтавської області", - йдеться у повідомлені.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи, причетної до викрадання дитини.

"Слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові дії", - повідомили у поліції.

 Якщо у вас є будь-яка інформація, яка може допомогти у пошуках зниклої дівчинки, просимо негайно звернутися до Кременчуцького районного управління поліції за номерами: +380 (98) 739 26 30, +380 (98) 189 99 44, +380 (99) 793 35 04 або 102. 

Додамо

Ще до появи офіційного повідомлення від поліції місцеві ЗМІ повідомили, що поліція, розшукуючи зниклу дитину, зупиняє та перевіряє усі авто на виїздах з міста. Також місцеві ЗМІ повідомили, що зникла дівчинка народилася у багатодітної матері, яке вже має 5 дітей.

Популярні

Новини по темі

В Києві та області у понеділок не нижче 35 градусів жари

 • 47963 переглядiв