u-mvf-pidtverdyly-zustrich-zelenskoho-ta-heorhiievoi-u-vashynhtoni

У МВФ підтвердили зустріч Зеленського та Георгієвої у Вашингтоні

 • 39001 переглядiв

Президент України Зеленський зустрінеться з головою МВФ Георгієвою у Вашингтоні, щоб обговорити потенційну допомогу в розмірі 900 мільйонів доларів.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні зустрінеться із Директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою у Вашингтоні для обговорення допомоги Україні на 900 млн доларів, передає УНН із посиланням на Reuters.

Деталі

Речник МВФ повідомив, що глава Фонду Крісталіна Георгієва зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні. Правління Фонду має визначити, чи затверджувати другий перегляд програми МВФ для України. У випадку позитивного рішення, Україна може отримати до 900 мільйонів доларів коштів МВФ вже до кінця цього року.

Також виконавча рада Фонду готується виділити додаткове фінансування Україні на чотири роки у розмірі 15,6 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ і Україна домовились про програму на 15,6 млрд доларів

Доповнення

Планується, що Зеленський зустрінеться з президентом США Джо Байденом і високопосадовцями Конгресу під час перебування у Вашингтоні.

Раніше

Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, Президент України Володимир Зеленський має сьогодні зустрітись із Директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою у Вашингтоні. Зокрема, вони говоритимуть про схвалення Україні 900 млн долларів допомоги. 

Нагадаємо

Володимир Зеленський розпочав робочий візит до Сполучених Штатів Америки, під час якого зустрінеться з очільником США Джозефом Байденом та проведе низку зустрічей і переговорів. 

12 грудня, під час візиту до США Зеленський, крім зустрічі з американським лідером Джо Байденом, виступить перед сенаторами.

Павло Башинський

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Дональда Туска обрали новим прем'єром Польщі

     • 37476 переглядiв