u-moskvi-zatrymano-shche-odnoho-kolyshnoho-zastupnyka-ministra-oborony-rf-shcho-vidomo

У москві затримано ще одного колишнього заступника міністра оборони рф: що відомо

 • 13005 переглядiв

дмитра булгакова затримано за підозрою у корупції та розтраті в особливо великому розмірі. Це вже другий арешт колишнього заступника міністра оборони рф.

Колишнього заступника міністра оборони росії дмитра булгакова затримано й заарештовано в москві в рамках кримінальної справи про корупцію. Про це пишуть росЗМІ із посиланням на фсб, передає УНН.

Деталі

російські ЗМІ повідомляють, що дмитра булгакова підозрюють у розтраті в особливо великому розмірі. У його справі проходять ще троє людей.

булгаков обіймав посаду заступника міністра оборони з 2008 року до вересня 2022 року, у 2016 році йому було присвоєно звання героя росії.

Нагадаємо

У квітні цього року у справі про корупцію заарештували заступника міністра оборони тимура іванова. Як повідомляло джерело УНН, затримання та арешт тимура іванова стало можливим завдяки роботі підрозділу активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

міністр оборони сергій шойгу не увійшов до нового складу російського уряду і став секретарем радбезу росії, а його колишніх заступників було звільнено.

Популярні

Новини по темі

В Україні вже зібрали понад 22 млн тонн нового врожаю

 • 14706 переглядiв